Vi setter sammen menyer etter ønsker men har her noen forslag som kan være til hjelp.
Alle våre retter serveres på tallerken. Våre kokker er på stedet og tilbreder og anretter maten.


Foretter:

  • Råmarinert laks fra Frøya med ingefær og koriander, soya teriakisaus og ertekarse
  • Blomkål og pastinakksuppe med sprø spekeskinke og olivenolje
  • Bakt torsk med potetpurre,tomat og basilikumsaus

Hovedrett:

  • Helstekt indrefilet av okse med rød pestosaus,potetspyd,asparges og bakt sopp
  • Trøndersk kalv med pastinakkrem,konfekttomat,sommerkål,potetfondant og disjonssaus
  • Hjort fra Hitra med sellerikrem,tyttebærtrekt pære,østerssopp,urtestekte poteter og viltsaus

Dessert:

  • Vaniljepanncotta med Grand Mariner,havrecrunch og aprikoscoulise
  • Hvit sjokolademousse med jordbærsalat og crunch
  • Vår egen ostekake med mascarponeost og crunch

Pris per pers for 3-retters middag kr 450,-